Kenézy Lux Apartments

főoldal

Hotelt, szállást vagy wellnesst keres Hajdúszoboszlón?

A Hotel Napsugár a világhírű hajdúszoboszlói gyógyfürdő közvetlen közelében várja a pihenésre, felüdülésre és a kiváló minőségű wellness szolgáltatásokra vágyókat.  A családias és megfelelő wellness-érzés hangulatáért egyedi és folyamatosan megújuló akcióink garantálják!

Hajdúszoboszlón miben különbözünk a többi hoteltől vagy szállástól?

Hotel, szállás, apartman és üdülőhely sok van… de igazán jó és minőségi szolgáltatásokban gazdag hotel már kevés.

A Hotel Napsugár családias csapata abban hisz, hogy az ismertség gazdagít. Szeretjük megismerni vendégeinket, szokásaikat, ízlésvilágukat, mert mi tényleg azt szeretnénk nyújtani, amire igazán vágynak pihenésük során. Azt szeretnénk, hogy vendégeink kellemes emlékei között helyet kapnának a nálunk eltöltött napok is. Mindenekelőtt fontosnak tartjuk, hogy megértsük azt, amit más vendéglátóegységek nem nagyon tudnak: Vajon miért jönnek a vendégek? Talán azért, hogy a vendég elmondhassa magáról, hogy hétvégén egy jakuzziban áztatta magát? Vagy azért, hogy elmondhassa magáról, hogy egy selyembe bújtatott ágyban tért nyugovóra hétvégén ? Nem! Hanem azért, mert pihenni vágynak! Egyszerűen kiakarnak szakadni a hétköznapi „robotból“ és akarnak egy nyugodt hetet vagy hétvégét, amikor azokkal tud foglalkozni, akiktől nincs fontosabb számára a világon: a családjával!

A pihenésre, a wellness-szolgáltatások kiélvezésére és a kellemes emlékek gyűjtögetésére a Hotel Napsugárban minden adott! Éljen vele!

Szobáink

  • Superior emelet (2, 2+2 személyes szobák modern környezettel és terasszal.)
  • Standard földszint ( Minőség alacsony áron: 2 ágyas szobák, melyek közül néhány pótágyazható.)
  • Apartman (Földszinti, standard 2 személyes és 2+2 személyes apartmanok. Apartmanjaink rendelkeznek teakonyhával és étkezővel.)
  • Luxus apartman (Luxus apartmanunkban teljes komfortot biztosítunk 2 db 2 ágyas pótágyazható szobáinkban, mely rendelkezik közös teakonyhával, télikerttel, kényelmes, panorámás terasszal, kerti bútorokkal, rendezett sziklakerttel és látványos kerti tó csobogóval.)

Látnivalók Hajdúszoboszlón

Várjuk Önt szeretettel hotelünkben, Hajdúszoboszlón!

SZÉP kártya Magyarország - A csodák forrása